2413020369 Ηρώων Πολυτεχνείου 37, Λάρισα sbeltsios@yahoo.gr

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Η εταιρεία Criespi τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει, δημιουργεί και προτείνει ιταλικά έπιλα κουζίνας και ντουλάπες σε παραδοσιακές και μοντέρνες γραμμές, ενώ παράλληλα “θωρακίζει” τα όνειρα της κάθε οικογένειας με εξωτερικά συστήματα ενεργειακών κουφωμάτων, εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες υψηλής ποιότητας και αντοχής στις επιβαρημένες κλιματολογικές συνθήκες της εποχής μας.

 

Οι πολλαπλές επιλογές που προσφέρουν οι εκθέσεις Criespi, η εξυπηρέτηση, η οργάνωση, η εκτίμηση των ανθρώπων της Criespi στον πελάτη και ο σεβασμός στον οικογενειακό προϋπολογισμό, ολοκληρώνουν το προφίλ της εταιρείας Criespi.

Δίνουμε στο χώρο σας το προσωπικό σας στυλ προτείνοντας λύσεις για την επίπλωση και τη διακόσμησή του.

Δωρεάν Επιμέτρηση στο Χώρο σας

Δωρεάν Επιμέτρηση στο Χώρο σας

Επισκεπτόμαστε και μετράμε το χώρο σας με σκοπό να επιλέξουμε τις διαστάσεις των προϊόντων που σας ταιριάζουν.

10ετής Γραπτή Εγγύηση

10ετής Γραπτή Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα μας να συνοδεύονται από 10ετή Γραπτή Εγγύηση Ποιότητας & Καλής Λειτουργίας.

Δωρεάν Τοποθέτηση

Δωρεάν Τοποθέτηση

Εξοικονομήστε χρόνο με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας το οποίο αναλαμβάνει δωρεάν τη μεταφορά, τη συναρμολόγηση και εγκατάσταση των προϊόντων σας.

Υποστήριξη

Υποστήριξη

Από την πρώτη στιγμή που ο πελάτης μας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για υποστήριξη μετά την πώληση (after sales support) συνηθίζουμε να διατηρούμε θερμό κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας.

CRIESPI

CRIESPI

Παρέχουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας και σας προτείνουμε σχεδιασμούς που καθορίζουν και ομορφαίνουν το σπίτι σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ ‘ολοκλήρου την ανακαίνιση κτιρίων με ολοκληρωμένα τελευταίας γενιάς συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και όχι μόνο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

Εξοικονόμηση κατ Οίκον ονομάζεται το πρόγραμμα επιδότησης που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2011 και συχνά αποκαλείται πρόγραμμα “εξοικονομώ”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΑ
ΔΑΠΕΔΑ
INOX ΚΑΓΚΕΛΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ